Op zoek naar een ervaren projectmanager e-commerce?

Novisom helpt je met het realiseren van een betrouwbaar eindresultaat.

Werkwijze

Al jaren daag ik mezelf uit om zo efficiënt mogelijk te werken aan een e-commerce project. Via een eigen werkwijze zorg ik als projectmanager e-commerce ervoor dat elke openstaande actie wordt uitgevoerd. Daarbij maak ik gebruik van moderne toepassingen zoals Trello. Om projectteams effectief aan te kunnen sturen, werk ik graag bij de opdrachtgever op kantoor.

Dirk de Bruijn

Projectmanager e-commerce

Mijn online projectmanagement ervaring is zeer divers. Vanuit die ervaring begin ik met het bespreken van jouw doelstellingen. Daarna steek ik enerzijds energie in het coördineren van beschikbaar budget, tijd en omvang van het project. Anderzijds investeer ik tijd in het samenwerken met verschillende disciplines, zoals: inkoop, verkoop, marketing, logistiek, IT & customer service. Ook voor jouw e-commerce project kan ik waarde toevoegen door ervaringen te delen, effectief samen te werken en gestelde doelen te realiseren.

Ik heb ervaring met e-commerce projecten opgedaan bij Beter Bed, Otto en Libéma, zoals:

  • de ontwikkeling van verschillende responsive webshops
  • de ontwikkeling van een app
  • de implementatie van een e-mailmarketingprogramma
  • het opzetten van een klantreviewproces
  • het aansluiten van de business op een online platform, zoals Wehkamp.nl.