Op zoek naar een scrum master uit Zuid-Nederland?

Novisom verbindt teamleden en verhoogt de productiviteit.

Werkwijze

Sinds mijn eerste ervaring als scrum master in Zuid-Nederland daag ik mezelf uit om zo efficiënt mogelijk te werken met een multidisciplinair team. Daarbij gebruik ik tools zoals Trello, Jira, Slack en Leankit. Na het leren kennen van de teamleden, bouw ik dagelijks aan een relatie met ontwikkelaars, product owner en andere betrokkenen. Zo vergroten we samen de waarde van jouw digitale product.

Dirk de Bruijn

Scrum master Zuid-Nederland

Ik kan jouw bedrijf helpen met het implementeren van agile of scrum. Of is jouw organisatie al wendbaar en zoek je tijdelijke ondersteuning? Ik heb concrete werkervaring opgedaan als scrum master in Zuid-Nederland. In deze rol communiceer ik effectief met zowel teamleden als stakeholders. Zo verbind ik mensen met elkaar. Samen met het team vergroten we de waarde van jouw digitale product. Ik heb ervaring als scrum master e-commerce opgedaan bij Beter Bed.

Scrum is een methode om sneller in te spelen op veranderingen. Bij scrum werken zelfsturende teams samen in korte sprints van ongeveer 3 weken. Dit zorgt voor een snelle voortgang. De focus van het team ligt op de zaken die de meeste waarde toevoegen. En deze zaken worden ook echt afgemaakt tot een product waarmee de klant direct aan de slag kan. In deze video wordt scrum in 3 minuten aan je uitgelegd.

Ik werk graag zo dicht mogelijk bij de opdrachtgever. Vanuit mijn woonplaats bedien ik als scrum master klanten in Zuid-Nederland. Van de provincies Limburg, via Brabant tot aan Gelderland.